• [Köszönöm szépen 🙂]

5 thoughts on “Vendégkönyv

  1. Teichter János says:

    Pécs Vivicitta után szálltunk itt meg , barátságos nyugodt légkör fogadott minket, egy kedves szállásadóval. Szuper a hely és remek helyen is van, bátran ajánlom másoknak is!!!!

    Üdv: János

  2. Gabi says:

    Remek helyen, barátságos környezetben, minden igényt kielégítő szállás, akár több éjszakás tartózkodáshoz is. Mindenképp ajánlom, akár pároknak, akár családnak, felszereltségben, szobabeosztásban – külön is, együtt is lehet időt tölteni- kiváló. Köszönet a szállásadó hölgynek.
    Gabi

  3. Kolozsi Zoltán says:

    Visszatérő vendégek vagyunk családommal (2 felnőtt, 3 gyermek). Azért tértünk ismét vissza, mert már az első alkalommal is tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással. A szállásadó kedves, segítőkész, barátságos. A szállás tökéletes, kényelmes. A gyermekeim nagyon élvezték, hogy külön szobájuk és fürdőszobájuk van. Ez bevallom nekünk is kényelmes volt! A konyha jól felszerelt! A WIFI nekünk tökéletesen működött, a tv-ben sok volt a csatorna választék. A környék csendes, pihenésre ideális! Az elérhetőséget megtartottuk, biztosan vissza fogunk térni még! Tiszta szívből csak ajánlani tudom!!
    Köszönjük szépen! 🙂

  4. Apró Ferencné says:

    Nagyon szép helyen van, a házigazda tünemény. Csak ajánlani tudom mindenkinek.Jövőre tervezzük hogy újra elmegyünk.

  5. Ildikó says:

    Csendes helyen, szép környezetben levő jól felszerelt apartman. Külön tetszett a sok szépen gondozott növény, ami egyedi hangulatot kölcsönöz a kis terasznak. Jól éreztük magunkat – köszönjük! Ildikó és Zoltán

Comments are closed.